Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Medlemssida och länksamling, m.m.

Det dyker upp fler och fler idéer om vad som bör, ska, borde, vore kul  om det fanns, här på vår hemsida.. Elsa har bollat idéer med mig via mejl och ni andra får gärna komma med fler sådana och mängder av synpunkter! Allt tas tacksamt emot! Sen att det tar ett tag, kanske flera månader, innan det blir ordning och reda på hemsidan.. det är en annan sak.  
 

Idag har Medlemslistan sett dagens ljus. Hela fem medlemmar.. Ni bör alla ha fått ett mejl i dag från Strandskatorna där lösenordet till Medlemssidan finns.

Vi är ju nio medlemmar till antalet i dagsläget men de fyra resterande har ännu inte bekräftat det hela med mejl, foton m.m.. men Elsa har koll på det läget.

Angående Medlemssidan: Kom gärna med synpunkter på vad mer vi ska skriva där om oss själva! Räcker det med det som finns nu eller blir det trevligare om vi skriver lite mer om oss själva? T.ex. intressen, var vi brukar skåda fåglar, vilken kikare och fågelbok vi helst använder.. ja, kom med idéer!

 

En sida med Strandskatornas länkar har också dykt upp idag. (Även den finns under "Start" uppe i vänstra hörnet.)

Det finns ju mängder av bra och lärorika fågelsidor ute på nätet.. En nätverkshemsida av det här slaget bör därför ha en länksamling där våra favoritsidor går att hitta lätt. Det var tanken..

På den sidan finns plats för oerhört många fler länktips, så kolla era "Favoriter" på daton och tipsa mig så kan vi dela med oss av allt trevligt!

 

Tredje, och sista händelsen denna lördag blir en personlig sådan:

 Tidigt i morse skådade jag sömnigt en liten fågel genom fönstret här hemma.

Det blev ett nytt tomtkryss. Alltså en fågel jag hittills aldrig sett på vår tomt.. Det var en mycket kort visit den gjorde och efteråt kunde jag bara konstatera:

-"Plötsligt händer det!"

Den är definitivt ingen raritet.. men ändå.. ja, ni fågelskådarvänner vet ju det där.. Man får plötsligt lite hjärtklappning, fumlar fram kameran, utbrister högt, trots att man är ensam hemma:

-Kolla, för sjutton, det är ju en.....!!?

 

Ja, gissa vad det var för en fågel!

Jag lägger ut ett foto på den i vårt Forum så ta en titt där.. under rubriken "Fågelskådning", tråden Fågelidentifikation.

Kommentera gärna där på forumet vad det är för en fågel.. (men registrera er först som medlemmar, ni som inte gjort det, eftersom man måste vara inloggad för att komma åt "Besvara-funktionen" i tråden. )

 

/Kirsti

 

 

Lördagen den 12 september 2009 kl. 18:39

Nyheter | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

Strandskatorna -det kvinnliga ornitologiska nätverket

 

Kategorier

Allmänt

Nyheter

Arkiv

 2009

 

Medlemmarnas bloggar

Tornsvalan

Kalix-En värld av bandy och natur

På livets stig..

Naturligtvis

Lillys stick o syhörna

Arctosphoto´s Weblog

Garntrollet Abraur

 

 

 

 

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maila oss:

strandskatorna@panatet.se

 

 

 

 

Kolla in Strandskatornas Facebook-grupp!