Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lite nytt från Strandskatefronten

I NOF:s medlemstidning FiN, Fåglar i Norrbotten, kommer Strandskatorna att medverka i novembernumret. Vi är erbjuda att få ta lite plats och berätta om vårt kvinnliga fågelskådarnätverk. På begäran kommer FiN också att publicera ett inlägg från Kirstis blogg med namnet Naturligtvis: Inlägget belyser på ett bra sätt kulturkrockar i ämnet manligt kontra kvinnligt fågelskådande. Tänkvärd läsning för både män och kvinnor och samtidigt underhållande skrivet.

 

Sveriges Radio P4 Norrbotten har hört av sig och bett att få med sig ett par kvinnliga fågelskådare ut på lite höstskådning. Inslaget kommer i programmet Naturmorgon som sänds måndagar. När det ska sändas vet vi ännu inte. Vi kommer att fågelskåda i Bodentrakten i början av nästa månad. Vi hoppas också få chans att berätta lite om vårt nya nätverk. Kirsti som kan mycket om fåglar och Elsa som är mera på nybörjarstadiet hänger med radion ut. Du tjej som skådar i Bodentrakten - hör gärna av dig och berätta vad du sett nu i höst så kan vi berätta det i programmet.

 

Ja, mera är på gång i nätverket men till det måste jag få återkomma när det är klart. Tills dess så fortsätt besöka hemsidan och registrera dig gärna. Du är också välkommen med fina bilder du tagit i sommar. Berätta vart du tagit bilden och vad det är. Även om du inte har identifierat arten skicka in bilden ändå så klurar vi ut det tillsammans.

 

Fortsatt mycket välkomna ska ni vara alla intresserade tjejer. Och till er som kan vara oroliga för att vi är konkurrenter till NOF så travesterar jag TV-reklamen, ni vet angående bankaffärer: Byt inte fågelforum! Skaffa dig ett till!

Hälsn Elsa
 

 

Torsdagen den 17 september 2009 kl. 18:21

Nyheter | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Strandskatorna -det kvinnliga ornitologiska nätverket

 

Kategorier

Allmänt

Nyheter

Arkiv

 2009

 

Medlemmarnas bloggar

Tornsvalan

Kalix-En värld av bandy och natur

På livets stig..

Naturligtvis

Lillys stick o syhörna

Arctosphoto´s Weblog

Garntrollet Abraur

 

 

 

 

 

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

Maila oss:

strandskatorna@panatet.se

 

 

 

 

Kolla in Strandskatornas Facebook-grupp!